(Во живо) Обраќање на претседателот на Владата, Оливер Спасовски

Денеска на пладне ќе се обрати премиерот Оливер Спасовски.

Инаку, претходно Владата закажа седница во 11 часот, а најавија дека заклучоците ќе ги презентираат по завршување наседницата.