(Видео) Обраќање на премиерот Заев по повод 11. Октомври

Обраќањето на премиерот Зоран Заев по повод 11 Октомври – Денот на народното востание на македонскиот народ, во организација на Владата на Република Северна Македонија, под слоганот „Честит 11 Октомври! Секогаш слободни!“ кое ќе се одржи на Спомен – Костурницата во Куманово со почеток во 11 часот, може да го проследите во живо: