(Во живо) Конституирање на новото Собрание

Конституирањето на новото Собрание што е закажано за 12 часот, ќе биде пренесувано во живо, на интернет, на страницата на законодавниот дом. Пристапот до преносот е на следниот линк:

https://webtv.a1.mk/sobraniski

Конститутивната седница

Инсерти од влез во Собранието на денот на Конститутивната седница

Posted by Собрание на Република Северна Македонија on Вторник, 04 август 2020