(Во живо) Кирацовски изјава пред Обвинителство

Александар Кирацовски дава изјава по распитот во Обвинителство во врска со случајот „Рекет“.

Кирацовски даде исказ во Обвинителството

Posted by MИА.mk on Четврток, 05 септември 2019