(Во живо) Катица Јанева по дадениот исказ во обвинителството

Фото: Б. Грданоски

Изјава на Катица Јанева откако излезе од обвинителството каде даваше исказ во врска со случајот „Рекет“.

Катица Јанева даде исказ во Обвинителството

Posted by MИА.mk on Вторник, 20 август 2019