(Во живо) Изјави по лидерската кај Пендаровски

По неколку часа заврши лидерската средба кај претседателот Стево Пендаровски.

Погледнете ги во живо изјавите на лидерите на политичките партии:

Изјави по лидерската средба кај претседателот Пендаровски

Posted by MИА.mk on Вторник, 12 мај 2020