(Во живо) Изјави на Спасовски, Филипче и Османи

Фото: Б. Грданоски

Премиерот Оливер Спасовски, министерот за здравство Филипче и вицепремиерот Османи, присуствуваат на предавање донација.

Погледнете ги нивните изјави во живо:

Изјави на Спасовски, Филипче и Османи

Posted by MИА.mk on Петок, 22 мај 2020