(Во живо) Изјави на премиерот Заев и американскиот потсекретар Крач

Премиерот Зоран Заев и потсекретарот за економски раст, енергија и животна средина во Владата на САД денеска потпишуваат меморандум за разбирање за безбедност на 5G технологии.

Потпишување меморандум за разбирање за 5G и изјави на премиерот Заев и Потсекретарот на САД Крач

[🔴 Во живо] Потпишување меморандум за разбирање за 5G и изјави на премиерот Заев и Потсекретарот на САД Крач

Posted by Zoran Zaev on Петок, 23 октомври 2020