(Во живо) Изјави на министерката Царовска и претседателот на СОНК

Мила Царовска, заменик претседател на Владата за економски прашања

Проследете ги во живо изјавите на министерката за образование Мила Царовска и претседателот на СОНК Јаким Неделков.

 

Изјави на министерката Царовска и претседателот на СОНК Неделков

Posted by MИА.mk on Четврток, 24 септември 2020