(Во живо) Изјави на Бектеши по средбата со Мартенс

– Министерот за економија Крешник Бектеши оствари работна средба со Патрик Мартенс, директор на Делегацијата на германското стопанство во Северна Македонија.

Прес-конференција на министерот Бектеши со директорот на Германското стопанство Мартенс

Posted by MИА.mk on Вторник, 20 октомври 2020