(Во живо) Изјава на Зоран Заев

Претседателот на Владата Зоран Заев заедно со министерот за здравство Венко Филипче и директорот на Градската општа болница „8 Септември“, Христијан Костов присуствуваат на отворањето на Кардиоваскуларниот центар во Градската општа болница „8 Септември“.

Изјава Зоран Заев

Posted by MИА.mk on Петок, 06 септември 2019