(Во живо) Изјава на Зоран Заев

[ВО ЖИВО:] Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев

[ВО ЖИВО:] Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев

Posted by СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија on Четврток, 07 мај 2020