(Во живо) Изјава на премиерот Заев и министерот Филипче

Фото: Б. Грданоски

Првата македонска компанија лиценцирана  за одгледување канабис за медицински цели „НЈСК Холдинг“  денеска го отвори производствениот капацитет за кој инвестираше над 16 милиони евра.

Проследете ги изјавите на премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче во живо:

Изјава на премиерот Заев и министерот Филипче

Posted by MИА.mk on Среда, 14 октомври 2020