(Во живо) Изјава на Пендаровски по Советот за безбедност

Фото: Б. Грданоски

Изјава на претседателот Стево Пендаровски, по одржаниот состанок на Советот за безбедност.

Проследетеја во живо:

🔴ВО ЖИВО | Изјава по осмата седница на Советот за безбедност

🔴ВО ЖИВО | Изјава по осмата седница на Советот за безбедност

Posted by Stevo Pendarovski on Среда, 23 септември 2020