(Во живо) Изјава на министерот за здравство Фатмир Меџити по 100 дена на функцијата


Министерот за здравство Фатмир Меџити (Фото: Б. Грданоски)

Изјава на министерот за здравство Фатмир Меџити по повод 100 дена од неговиот ангажман во Владата.