(Во живо) Изјава на министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на ТАВ

Изјави за медиумите по денешниот работен состанок на министерот за економија Крешник Бектеши со менаџментот на ТАВ Македонија.

Проследете во живо:

Изјави на министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на ТАФ Алпер Ерсој

Posted by MИА.mk on Понеделник, 21 септември 2020