(Во живо) Изјава на министерот Венко Филипче

Фото: Б. Грданоски

Проследете ја во живо изјавата на министерот за здравство Венко Филипче.

 

Изјава на министерот Венко Филипче

Posted by MИА.mk on Среда, 01 јули 2020