(Во живо) Изјава на министерката за култура Костадиновска Стојчевска и вицеремиерот Маричиќ


Заменик на Претседателот на Владата за европски прашања, Бојан Маричиќ, министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и министерката за култура, Бисера Костадиновска Стојчевска ќе ја посетат Општина Ѓорче Петров каде ќе имаат свои обраќања.

Изјава на Костадиновска-Стојчевска по средбата со Здружението и културно уметничко друштво.