(Во живо) Изјава на Ковачевски по лидерската средба


Фото: Б. Грданоски

Проследете ја изјавата на премиерот и лидер на СДСМ Димитар Ковечвски, по лидерската средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски: