(Во живо) Изјава на Илија Димовски

Претседателот на собраниската Комисија за избори и именувања Илија Димовски, пред седницата на која ќе се разгледува извештајот на Советот на јавни обвинители за разрешување на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева.

Изјава на Илија Димовски

Posted by MИА.mk on Четврток, 05 септември 2019