(Видео) Џафери на камен-темелник на тетовската обиколница


Фото: Б. Грданоски

Талат Џафери заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми на часот ќе присуствуваат и ќе се обратат на настан по повод поставување на камен – темелник за изградба на обиколница на Тетово.

Бочварски: