(Во живо) ДИК ги соопштува официјалните резултати од изборите

Фото: Б. Грданоски

Државната изборна комисија денеска одржува јавна седница на која ги соопштува конечните официјални резултати од предвремените парламентарни избори одржани на 15 јули.

По завршувањето на оваа седница, закажана е и свечена седница на која ќе се доделуваат уверенијата на избраните пратеници.

Јавна седница на ДИК и соопштување на резултатите од парламентарните избори

Posted by MИА.mk on Петок, 24 јули 2020