(Во живо) Деспотовски ги претставува Економските движења во индустриските зони

Директорот на Дирекцијата за ТИРЗ Јован Деспотовски, на прес-конференцијата “Економските движења во индустриските зони” ќе ги претстави првичните анализи и согледувања, како и деталите за претстојните активности и планови на Дирекцијата.

Проследете ја во живо: