(Видео) Битиќи и Шахпаска за дел од економските мерки од четвртиот пакет

Денеска со почеток во 13:30 часот, заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, ќе одржат прес-конференција, на која ќе бидат презентирани дел од мерките на четвртиот пакет економски мерки за ревитализирање на економијата во услови на Ковид-19.