Во среда половина Аеродром без вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека заради промена на затворач на водоводна мрежа со пречник 100 мм на Бул. „Јане Сандански“ бр. 107 во нас. Аеродром, без водоснабдување од 8 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од ниската зона од непарните броеви од бр. 61 до бр. 109. (Општина Аеродром)