Во Србија од Ковид-19, последното дененоќие починаа уште 17 пациенти


Според последните податоци, кои денеска беа објавени во соседна Србија, од корона вирусот починале 17 лица.

На респиратор се 33 потешко заболени.

Инаку, во последните 24 часа регистрирани се уште 2.548 лица, заразени со корона вирусот.