Во Србија од Ковид-19 починаа уште шест пациенти, нови 255 заразени

 

Според последните информации, во Србија до 15 часот, потврдени се 255 нови случаи со корона вирус.

Во истиот период починале уште шет лица.

На репсиратор има 121 пациент.