Во Србија нови 68 заразени со корона вирус, почина еден пациент

 

Во Србија во последните 24 часа регистрирани се 68 заразени со корона вирус.

Почина еден пациент. Тестирани биле 3.175 лица.

На ресипратори се 25 пациенти.