Во Србија нови 25 заразени, еден почина

Во последните 24 часа почина едно лице во Србија, а потврдени се и 25 новозараени од корона вирус.

Тестирани се 4.534 лица, а вкупно од почетокот на пандемијата 234.019.

До сега регистрирани се 241 починати лица од Ковид-19, излечени се 6.438, а вкупно заразени 11.300.