Во Србија две жртви на Ковид-19, 227 новозаболени

Во соседна Србија во последното деноноќие регистрирани се 227 новозаболени со Ковид-19.

Тестирани биле 5.456 примероци.

Во истиот период починаа двајца пациенти.