Во прекин сообраќајот Струмица-Ново Село поради несреќа


Илустрација

Од АМСМ известуваат дека сообраќајот на магистален пат Струмица – с.Ново село , на делницата од Струмица кон с.Дабиле во близина на клучката кон с.Сачево е во прекин поради случена сообраќајна незгода.

Сообраќајот е пренасочен е по локален спореден земјен пат.