Во пожар во Бар, изгореа брод и неколку чамци

Голем пожар избувнал утрово околу 5 часот во Бар, Црна Гора. Потполно бил уништен рибарски брод, чиј сопственик бил руски државјанин, како и стари дрвени чамци, пренесуваат тамошните медиуми.
Пожарот избил во дел на марина каде се наоѓале рибарски бродови.
Се очекува вештаци да кажат што е причината поради која настанал пожарот.