Во полициската акција во Србија уапсена поголема група педофили


Во Србија е уапсена поголема група педофили, сексуални предатори кои злоупотребувале интернет и вршеле криминални дејствија врз девојчиња и момчиња, јавија белградските медиуми.

Меѓу жртвите има и деца на возраст од три до 14 години.

Акцијата ја спроведоа припадници на МВР, во соработка со Обвинителството за високотехнолошки криминал.