Во Милано почина славниот фотограф Чедо Комљеновиќ: Му позираа светски убавици


Славниот фотограф и гуру на луксузот Чедо Комљеновиќ , алијас Монти Шадоу, почина на 83 година од последица на коронавирус.

 

Линк до целиот текст на Глориа.хр тука