Во избирачкото место на Мицкоски победил СДСМ?

Според она што го брифираат од СДСМ во гласачкото место на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во Скопје победила коалицијата „Можеме“. Бројот на гласовите, наводно е 162 за СДСМ, а 115 за ВМРО-ДПМНЕ. Но ова се неофицијални резултати, допрва треба да бидат официјализирани.