Во Црна Гора одзивот на изборите 43,76 отсто до 15 часот


Според податоците на Државната изборна комисија (ДИК), до 15 часот на претседателските избори во Црна Гора гласале 43,76 отсто од гласачите, соопшти претседателот на ДИК, Никола Мугоша.