(Фото) Во Чаир како во Чикаго: My ги украле тркалата, автомобилот го оставиле на цигли

Синоќа во населбата Чаир непознати лица го демолирале автомобилот од типот „Голф“, крадејќи ги сите четири тркала по што го оставиле на цигли.

Автомобилот бил паркиран пред супермаркетот ,,Метро” во населбата Чаир.