Владата денес ќе решава за наставата во училиштата

Владата на Македонија денеска напладне ќе одржи седница преку видео-конферециска врска. За заклучоците од седницата, владината прес-служба ќе информира со соопштение по нејзиното завршување.

На седницата треба да биде донесена и одлука за тоа како ќе изгледа учебната година од септември.