Вистински ѕвезди или восочни фигури: Славата е вечна (галерија)

САД- Благодарение на музејот „Мадам Тисо“, обожавателите можат да фотографираат со нивните омилени ѕвезди, но уште позабавно е кога sвездите ги посетуваат сопствените восочни фигури.

Адријана Лима

Понекогаш фигурата ќе изгледа скоро идентична со ѕвездата – толку многу што може да биде тешко да се открие вистинската славна личност од лажната. Други пак не личат на оригиналот.

Дуа Липа

Во продолжение е галеријата на sвезди со нивните восочни фигури. Погледнете дали можете да погодите од прва кој е оригиналот, а кој не е.

Фарел Вилијамс
Ферги
Гвен Стефани
Хајди Клум
Хелен Мирен
Џон Хем
Кајли Џенер
Ким Кардашијан
Крис Џенер
Рики Мартин
Софија Вергара