Викендот подолг полициски час -забрането движење од 16 до 5 часот

Владата донесе одлика да го продолжи полицискиот час во текот на викендот и место од 21 часот тој  да почне од 16 часот.

Ова го соопши портпаролот на Владата на прес конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче.