Викенд хороскоп: Овенот се поврзува со сродната душа, Водолијата ја чекаат романтика и пари


Овен

Месечината на Риби во петок со Нептун ја буди вашата помека страна додека се движи низ вашата дванаесетта куќа. Квадратот Месечина-Марс го возбудува вашиот темперамент. За среќа, оптимизмот создаден од Месечината конјунктот Јупитер ќе ве издигне над конфликтот. Саботното спротивставување Венера-Уран носи промени во вашите односи и финансии. Застанете и размислете пред да преземете акција. Уживајте во поврзувањето со вашите сродни души оваа недела со секстилот Месечина-Сатурн-Марс.

Бик

Во вашиот сектор за пријателство е Месечината во Риби, која е во врска со Нептун и Јупитер. Ова го прави овој ден идеален за дружење со пријателите. Во сабота, Месечината во Овен ги осветлува соништата и мистичните работи во вашата родна карта. Во меѓувреме, спротивставувањето помеѓу вашата владејачка планета, Венера и Уран го менува и вашиот однос со саканата личност и односот со себе. Во недела, секстилот Месечина-Сатурн-Марс ја разгорува страста и професионалните амбиции.

Близнаци

Петочната врска помеѓу Месечината во Риби, Нептун и Јупитер ви носи можности за кариера. Зголемете ја вашата креативност и искористете ја вашата среќа. Саботната месечина во Овен ве поканува да си играте со пријателите. Во меѓувреме, спротивставувањето Венера-Уран носи промена во вашиот животен стил и промена во вашата свест. Во недела секстилот Месечина-Сатурн-Марс ви го отежнува мирното седење, па постојано ќе имате желба за развој.

Рак

Петок ви го подигнува расположението на магични начини додека Месечината во Риби се спојува со Нептун и Јупитер во вашата деветта куќа на авантура и проширување. Излезете од вашата рутина и одете да се забавувате денес. Месечината во Овен во сабота го свртува вниманието на вашата кариера, додека спротивставувањето Венера-Уран носи промена во вашите романтични и платонски врски. Во недела, секстилот на Месечината кон Сатурн и Марс ги зајакнува вашите амбиции.

Лав

Заблагодарете се на спојувањето на Месечината во Риби со Нептун и Јупитер за зголемената чувствителност и гласот на интуицијата. Добро искористете го; направи нешто добро за некого и подигни го неговиот дух. Месечината во Овен во сабота инсистира да излезете од зоната на удобност и разиграно да се движите низ животот, додека спротивставувањето Венера-Уран носи промени во вашата кариера и домашен живот. Неделната секстил Месечина-Сатурн-Марс ја дава потребната енергија за да ги решите проблемите во врската.

Девица

Љубов и романса во петок кога Месечината во Риби е во врска со Нептун и Јупитер и ја осветлува вашата седма куќа на партнерството. Саботната Месечина во Овен ја осветлува интимноста, потсетувајќи ве да продолжите да се додворувате на саканата личност. Спротивноста на Венера-Уран носи промена во работите кои вклучуваат комуникација и поврзување, како и во начините на кои ги проширувате вашите хоризонти. Во недела, секстилот на Месечината до Сатурн и Марс ги поттикнува вашите амбиции.

Вага

Месечината во Риби во петок е во врска со Нептун и Јупитер, насочувајќи го вашето внимание кон вашето здравје и благосостојба на позитивни начини. Во сабота, огнената Месечина во Овен го истакнува партнерството во вашата карта, разгорувајќи страст додека спротивставувањето Венера-Уран носи промени и во вашите интимни односи и во вашите финансии. Во недела, секстилот на Месечината до Сатурн и Марс ќе ве принуди да нацртате нови насоки и животни можности.

Скорпија

Љубовта и романтиката заземаат централно место во петок, додека Месечината во Риби се спојува со Нептун и Јупитер ја осветлува вашата петта куќа. Секстил помеѓу вашата владејачка планета, Плутон, и Месечината ја подобрува вашата способност за комуникација. Саботната месечина во Овен го истакнува вашето здравје и благосостојба, додека спротивставувањето Венера-Уран ги менува вашите односи со другите, како и односот со себе. Во недела, ќе правите работи дома како Месечината секстил Сатурн и Марс.

Стрелец

Ќе шетате по воздух на почетокот на викендот додека Месечината во Риби се спојува со Нептун и вашата владејачка планета Јупитер. Овој транзит ве поттикнува да се фокусирате на домот и семејството. Месечината на Овен ја осветлува романтиката, предизвикувајќи искри. Во меѓувреме, спротивставувањето Венера-Уран носи промени во вашиот работен и духовен живот. Неделниот секстил помеѓу Месечината, Сатурн и Марс ја енергизира вашата комуникација и ја разгорува страста со вашата сакана, помагајќи ви да се поврзете на подлабоко ниво.

Јарец

Месечината во Риби со Нептун и Јупитер во вашата трета куќа практично инсистира да се дружите со истомисленици овој петок. Саботната месечина во Овен укажува на фокусирање на огништето и домот додека се движи низ вашата четврта куќа. Опозицијата Венера-Уран носи промени во вашите романтични врски и пријателства. Во недела, секстилот на Месечината до Марс и вашата владејачка планета, Сатурн, ве исполнува со желба и амбиција.

Водолија

Месечината на Риби во петок ги спојува Нептун и Јупитер, што ви овозможува да ги наведете добрите работи во вашиот живот и да ги подобрите вашите финансии додека се движи низ вашата втора куќа. Во сабота, Месечината во Овен ве поканува да се вклучите во проекти во заедницата, додека спротивставувањето помеѓу Венера и вашата владејачка планета, Уран, носи промени во вашиот семеен живот и кариера. Во недела, Месечината ги става секстил Марс и Сатурн, продлабочувајќи ја вашата романтична жар и ја зголемува вашата самодоверба. Ова е добитна комбинација!

Риби

Вашиот ден започнува со сјај и весели бои додека Месечината во Риби ги спојува вашите владејачки планети, Нептун и Јупитер. Ова ве исполнува со оптимизам, љубов и добро расположение. Месечината во Овен во сабота го насочува вашето внимание кон вашите финансии, додека спротивставувањето Венера-Уран го менува начинот на кој ги проширувате вашите хоризонти и комуницирате со другите луѓе. Во недела, секстилите на Месечината до Сатурн и Марс ви помагаат да се грижите за домашните проекти, осветлувајќи ја вашата посветеност, духовност и позитивна енергија.