(Видео) Зборувајте со децата, објаснете им зошто седат дома

Зборувајте со децата за ситуацијата со коронавирусот. Објаснете им како да препознаат, како да се заштитат и зошто треба да седат дома, препорачува министерот за здравство Венко Филипче на Фејсбук.