(ВИДЕО) Во тек е лидерската средба

Во Кабинетот на Претседателот Стево Пендаровски, во тек е лидерска средба, на која присуствуваат претседатели и претставници нa парламентарните политички партии од власта и од опозицијата кои на последните парламентарни избори освоија пратенички мандати со самостојни листи.