(ВИДЕО) Во ОН Заев зборува, а Зорица гледа во телефон

Додека премиерот Зоран Заев зборуваше на Генералното собрание на ОН во Њујорк, за неговата сопруга, која беше во салата, поинтересен беше телефонот, отколку говорот на нејзиниот сопруг, jави ТВ 21.

Зорица Заев пребаруваше низ мобилниот, сѐ додека нејзината придружничка не ја опомена дека камерата е свртена токму кон неа.