(ВИДЕО) Турчин испи литар „кока-кола“ на екс

Еден турчин на своето работно место во време на пауза прифати предизвик да испие цел литар кока-кока на екс. На крај тој го доби облогот со своите колеги. На видеото кое е поделено на Фејсбук многу луѓе го коментираат неговиот гест. Некои го фалат, а некои го критикуваат.

Погледнете го видеото: