(Видео) Со „бентли’“влета во новогодишните украси на плоштадот во Скопје

На Фејсбук профилот Johan Elzeser се појави видео снимка на која се гледа како еден автомобил од марката „бентли“, поминува на среде поставените украси на плоштадот „Македонија“ каде што граѓани се движат.

Некои од нив почнуваат да бегаат.

Погледнете: