(ВИДЕО) Силјановска: Доколку не поминам во вториот круг, ќе гласам за Блерим Река

Siljanovska: Nëse nuk kaloj në rrethin e dytë, do ta votoj Blerim Rekën

Siljanovska: Nëse nuk kaloj në rrethin e dytë, do ta votoj Blerim Rekën

Posted by Klan Macedonia Television on Петок, 19 април 2019