(ВИДЕО) Се запали патнички автобус на автопатот Белград-Ниш

На автопатот Белград-Ниш вчера се запали автобус од Чачак, кој во потполност изгоре. Во пожарот нема повредени патници. Полицијата и итната помош пристигнале веднаш на местото на несреќата.

Во автобусот биле 56 лица, меѓу кои 53 патници, туристички водич, како и двајца возачи, кои моментално се приведени.