(ВИДЕО) Рамуш Харадинај знае и да пее

Премиерот на Косово Рамуш Харадинај, покрај државните работи, честопати и пее.

Во видеото кое е објавено на социјалните мрежи, тој во Сухарека ја испеа познатата aлбанска песна „Kај одиш моја самовило“..