(ВИДЕО) Ова е најмалиот и најслаткиот готвач на светот

Коби е вистински мал готвач!

Тој е едногодишно момче кое, со црвенa готварска капа на главата и им помага на родителите да ја подготват целата гастрономија.

Во кујната има неколку улоги – да се биде готвач, дегустатор или едноставно да „изеде“ што е подготвено. Околу 1,3 милиони луѓе сакаат да ги следат вештините на Коби, а неговата мајка вели дека никогаш не можела да замисли дека ќе добие толку голема популарност, затоа што таа го снимала главно за да им го покаже на пријателите и семејството. Запознајте го најслаткиот и најмладиот готвач!